Wie zijn wij?


Appartementencomplex in gemeente Echt bestaande uit ca. 2.900 m2 commerciele ruimte, 10 koop- en 40 huurappartementen en een parkeergarage met 56 plaatsen. "Binnenplein" wordt overkapt met een glazen atriumkap. Architect van aken architecten Eindhoven. Opdrachtgever VastGoed-2-Duizend Projecten BV Reuver.

BWT Consultancy Weert BV is een professioneel onafhankelijk bouwkundig adviesburo met ruim 15 jaar praktijkervaring, dat zich specifiek richt op ondersteuning van technische bouwplantoetsing bij gemeentelijke afdelingen Bouw- en Woningtoezicht.

BWT Consultancy Weert BV bereid zich nu reeds voor op de Gecertificeerde Bouwbesluittoets conform de BRL 5019.
In de beoordelingsrichtlijn BRL 5019 is een onderscheid gemaakt in een aantal specifieke vakspecialisaties, scopes.
Wij werken nu reeds met diverse vakspecialisten, te weten bouwtechnische plantoetsers, brandpreventisten en constructeurs.
Door op deze wijze in te spelen op de ontwikkelingen welke momenteel gaande zijn op het gebied van bouwplantoetsing maakt
BWT Consultancy Weert BV zich klaar voor de "Gecertificeerde Bouw-besluittoets".

De opdrachtgever heeft één aanspreekpunt, BWT Consultancy Weert BV en zij coördineert de toetsingen door de betreffende vakspecialisten, zodat een complete professionele Bouwbesluittoets gegarandeerd is.

BWT Consultancy Weert BV maakt ook deel uit van de werkgroep Vergunningversnelling van de Provincie Limburg. In pilot-projecten wordt gekeken naar het effect van uitbesteding van de bouwbesluittoets.

Wanneer u geinteresseerd bent in deze professionele werkwijze, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en bereid u nu reeds voor op de nabije toekomst. Wij zijn er klaar voor!

Maquette van het project in Echt